Сервиз за лаптопи и компютри в Стара Загора

За запитвания за сервиз за лаптопи и компютри позвънете на телефон: 0893 273 537 *включително и по Viber или ни посетете в нашият магазин и сервиз за лаптопи и компютри, намиращ се на бул. Митрополит Методий Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски), град Стара Загора. 

С какво се занимаваме?

Поддръжка и сервиз за лаптопи, компютри и монитори са само част от предлаганите от нас сервизни услуги.

Digitalen.bg извършва пълни ремонтни услуги на всички марки и модели техника. Ако имате проблем с компютър – работи бавно, непрекъснато забива, имате проблем с програмите – донесете го в нашия сервиз, където екипът ни от професионалисти е винаги готов да помогне.

Предлагаме и услугата „ремонт по домовете“ в рамките на град Стара Загора. Причината е, че някои от Вас няма как да пренесат техниката си до наш сервиз по различни причини. Част от основните хардуерни и софтуерни услуги можем да извършим и на място, с което ще Ви спестим време. Трябва да знаете предварително, че сериозни ремонти на компютър и/или лаптоп в домашни условия не могат да бъдат изпълнени на високо професионално ниво.

Също така работим и с всички куриерски фирми на територия на страната. Можете да ни изпратите Вашият компютър или лаптоп, а ние да Ви го върнем работещ, здрав и годен за употреба. Свържете се с наш сътрудник и с удоволствие ще помогнем в отстраняването на проблема с Вашият компютър или лаптоп.

С какво се различава нашият сервиз за лаптопи и компютри?

Digitalen.bg за нас означава Вие да останете доволни. Ние сме една от малкото фирми, които предлагат достатъчно професионални сервизни услуги за компютри и лаптопи – може да се доверите на дългогодишния ни опит. Предлагаме конкурентни цени, кратки срокове, коректно обслужване и сме символ на гаранция за качество!

Клиентите за нас са на първо място. Имате проблем с компютъра – обадете ни се! Имате нужда от спешен ремонт на лаптопа – нашите специалисти извършват поправка на компютри с всякаква сложност. Стараем се да сме полезни в максимално съкратени срокове и разполагаме с богата гама резервни части за компютри и лаптопи, което ни позволява да решаваме проблемите Ви бързо.

Доверете се на доказания екип на Digitalen.bg – Ние Ви гарантираме наистина качествени услуги!

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ

Digitalen.bg извършва тотален ремонт на всички марки и модели лаптопи.

Поправка на дънни платки;

Подмяна на чипсети и видеокарти;

Почистване от прах с разглобяване и подмяна на термо падове и термо паста;

Ремонт или смяна на екрани – матрици;

Смяна на счупени букси;

Смяна на клавиатура на лаптоп;


РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

Диагностика, профилактика и ремонт на компютри и захранване. Софтуерни услуги, ъпгрейд и пълно асемблиране. Ако ремонтът на Вашият компютър е твърде скъп, може да Ви предложим продажба на нов или втора употреба компютър, монитор или лаптоп и други.

Заповядайте в нашият сервиз и магазин в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.

Тук, в DIGITALEN.BG, ние сме експерти в ремонта на лаптопи и компютри 

“ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД е местен бизнес за ремонт на компютри, обслужващ клиенти във вашия район с качество, скорост и добра експертиза. Ако търсите ремонт на компютър, услуга за ремонт на лаптоп или ремонт на лаптоп от местен сервиз за компютри, ние сме специалисти по ремонт на компютри и лаптопи. Разполагаме с опитни ИТ консултанти, които работят с всички видове компютърни услуги и ремонти, включително ремонт на екран на лаптоп, ремонт на дънни платки и премахване на вируси.

Винаги на разположение при спешни случаи – 7 дни в седмицата

В Digitalen.bg сме готови да ви помогнем 7 дни в седмицата. Ние сме тук, за да ви помогнем с всеки вид компютър, лаптоп или сървър, с който може да имате проблеми, както и с:

ремонт на лаптопи
Сервиз за лаптопи и компютри

Надеждни и достъпни ремонти на лаптопи и компютри

Ако търсите ремонт, продажба или съвет за закупуване, винаги сме щастливи да ви помогнем. Просто ни се обадете на 0893 273 537

*Моля, имайте предвид, че често сме навън, така че работното ни време също може да варира. Моля, първо ни се обадете, за да проверим дали има някой в офиса, за да избегнем напразни пътувания*

Нашите услуги

Ние предлагаме широка гама от достъпни ремонти на лаптопи, компютърни услуги, ремонти и ИТ поддръжка за всички видове клиенти в района на Област Стара Загора. Ако имате изисквания, които не са изброени по-долу, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да ги обсъдим с вас.

Ремонт на матрица на лаптоп

Облачни услуги

Антивирусна защита

Договори за поддръжка и сървъри

Възстановяване и изтриване на данни

Ремонт и надграждане на лаптопи/компютри

Компютри и лаптопи за игри по поръчка

Ремонт на лаптопи и компютри

Инсталиране на Windows или macOS

Това са само част от нашите услуги, има още много, така че не се колебайте да се свържете с нас.

  • Надстройки на паметта и твърдия диск
  • Антивирусна
  • Компютърни ремонти
  • Облачно архивиране
  • мрежи

ПОЛУЧИТЕ ОФЕРТА