Сервиз за лаптопи и компютри в Стара Загора

За запитвания за сервиз за лаптопи и компютри позвънете на телефон: 0893 273 537 *включително и по Viber или ни посетете в нашият магазин и сервиз за лаптопи и компютри, намиращ се на бул. Митрополит Методий Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски), град Стара Загора. 

С какво се занимаваме?

Поддръжка и сервиз за лаптопи, компютри и монитори са само част от предлаганите от нас сервизни услуги.

Digitalen.bg извършва пълни ремонтни услуги на всички марки и модели техника. Ако имате проблем с компютър – работи бавно, непрекъснато забива, имате проблем с програмите – донесете го в нашия сервиз, където екипът ни от професионалисти е винаги готов да помогне.

Предлагаме и услугата „ремонт по домовете“ в рамките на град Стара Загора. Причината е, че някои от Вас няма как да пренесат техниката си до наш сервиз по различни причини. Част от основните хардуерни и софтуерни услуги можем да извършим и на място, с което ще Ви спестим време. Трябва да знаете предварително, че сериозни ремонти на компютър и/или лаптоп в домашни условия не могат да бъдат изпълнени на високо професионално ниво.

Също така работим и с всички куриерски фирми на територия на страната. Можете да ни изпратите Вашият компютър или лаптоп, а ние да Ви го върнем работещ, здрав и годен за употреба. Свържете се с наш сътрудник и с удоволствие ще помогнем в отстраняването на проблема с Вашият компютър или лаптоп.

С какво се различава нашият сервиз за лаптопи и компютри?

Digitalen.bg за нас означава Вие да останете доволни. Ние сме една от малкото фирми, които предлагат достатъчно професионални сервизни услуги за компютри и лаптопи – може да се доверите на дългогодишния ни опит. Предлагаме конкурентни цени, кратки срокове, коректно обслужване и сме символ на гаранция за качество!

Клиентите за нас са на първо място. Имате проблем с компютъра – обадете ни се! Имате нужда от спешен ремонт на лаптопа – нашите специалисти извършват поправка на компютри с всякаква сложност. Стараем се да сме полезни в максимално съкратени срокове и разполагаме с богата гама резервни части за компютри и лаптопи, което ни позволява да решаваме проблемите Ви бързо.

Доверете се на доказания екип на Digitalen.bg – Ние Ви гарантираме наистина качествени услуги!

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ

Digitalen.bg извършва тотален ремонт на всички марки и модели лаптопи. Поправка на дънни платки, подмяна на чипсети и видеокарти, почистване от прах с разглобяване и подмяна на термо падове и термо паста. Ремонт или смяна на екрани – матрици. Смяна на счупени букси.


РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

Диагностика, профилактика и ремонт на компютри и захранване. Софтуерни услуги, ъпгрейд и пълно обезшумяване. Ако ремонтът на Вашият компютър е твърде скъп, може да Ви предложим продажба на нов или втора употреба компютър, монитор или лаптоп и други.

Заповядайте в нашият сервиз и магазин в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.