СЕРВИЗ ЗА ТЕЛЕФОНИ – РЕМОНТ НА IPHONE, SAMSUNG, HUAWEI, XIAOMI

serviz za telefoni v stara zagora

СЕРВИЗ ЗА ТЕЛЕФОНИ В СТАРА ЗАГОРА- ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП ООД/ DIGITALEN.BG разполага със собствена сервизна база и магазин в Стара Загора:

Сервиз и магазин: бул. Митрополит Методий Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски)

Ние извършваме следните ремонти:

Смяна на тъчскрийн

В Digitalen.bg предлагаме ремонт на тъчове, дисплеи и предни стъкла за почти всички модели  телефони и таблети. При нас може да подмените вече развалени или счупени тъчскрийн за iPad, тъч за Samsung, тъч за Huawei и много други модели. Тъчскрийнът – това е сензорното стъкло, понякога наричано LCD Digitizer, което е залепено за LCD екрана. To конвертира аналоговия сигнал в цифров и преобразува Вашите действия (натискане, слайд и тн.), в сигнали, които се трансферират към мобилното устройство чрез лентов кабел.

Как да разберем дали нашият тъчскрийн е повреден? Ако все още имате чист образ отдолу и никакви щети по дисплея, но устройството не реагира напълно или частично на докосване – можете да се разминете със смяна на Вашият тъчскрийн. Имайте предвид, че при повечето съвременни устройства LCD дисплеят и тъчскрийнът са фабрично залепени или са вградени едно в друго и може да се наложи смяна на целият комплект.

Заповядайте при нас за консултация относно най-доброто решение за ремонт или подмяна на Вашият повреден тъч за iPhone. Тъч за iPad. Тъч за Samsung, тъч за Lenovo, тъч за Huawei, тъч за Xiaomi, тъч за Sony и други.

Смяна на LCD екран

ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП ООД предлага разнообразие от опции за подмяна на дисплеи за почти всички видове телефони и таблети. Едни от най-често подменяните дисплеи са Samsung, дисплей за iPhone, дисплей за iPad, дисплей за Xiaomi, дисплей за Huawei и други. При нас може да получите подмяна на висококачествени резервни части за Вашия GSM. Както и 100% оригинални дисплеи за Samsung, Huawei, Xiaomi и др, които са с гарантиран произход и 12 месеца гаранция. Също така предлагаме и замяна с оригинални дисплеи за iPhone, дисплеи за iPad, дисплеи за Samsung, дисплеи за Xiaomi, дисплеи за Nokia, дисплеи за Huawei, които са рециклирани (refurbished). С други думи – оригинални дисплеи, при които е сменено стъклото и на практика са неразличими от новите оригинални.

Прочетете повече за видовете дисплеи за телефони в нашата, специално написана статия.

Как да разберем дали нашият дисплей е повреден? Ако виждате цветни или черни ивици или петна, но тъчскрийнът привидно реагира на допир, значи Вашият дисплей е счупен и ще се наложи замяна. Имайте предвид, че при повечето съвременни устройства LCD екранът и тъчскрийнът са фабрично залепени и може да се наложи смяна на целият комплект.

Сервизът на digitalen.bg предлага ремонт на телефони и таблети, който се изпълнява качествено, в най-кратки срокове и подлежи на стриктна проверка на качеството преди готовото мобилно устройство да бъде предадено обратно на нашите клиенти. Не се притеснявайте да ни се обадите, нашите консултанти ще Ви предоставят цялата нужна информация относно цена за ремонт на телефон, срокове и различните възможни варианти за резервни части. Сервизите на digitalen.bg се намират в Стара Загора, но работим с куриери и изпращаме до всяка точка на България в най-кратки срокове.

Смяна на комплект LCD с тъчскрийн

При нас можете да получите подмяна с 100% оригинални дисплеи за Samsung, оригинални дисплеи за Huawei, оригинални дисплеи за Xiaomi.

Съветваме всеки, ако Ви предстои подмяна на счупен дисплей на телефон, прочетете нашите Съвети за подмяна на дисплеи на телефони.

Дисплеите, които използваме при извършването на ремонт са с гарантиран произход и качество и по нищо не се различават от дисплеите, който се монтират фабрично на смартфоните и таблетите преди да бъдат пуснати в търговската мрежа. Голяма част от оригиналните дисплеи за телефони идват оборудвани с рамка (среден борд), а в някои случаи – като дисплеите за Huawei – са окомплектовани и с чисто нова оригинална батерия и всички необходими сензори и компоненти за улеснение на монтажа (слушалки, вибрация, сензори).

Част от оригиналните SERVICE PACK дисплеи се предлагат самостоятелно, в зависимост от модела. В сервизът на Digitalen.bg предлагаме ремонт на телефони и таблети, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно предлаганите продукти, цени и срокове за изпълнение. Желателно е да се доверите на наш техник, за да сте сигурни, че вашият смартфон или таблет е получил необходимото внимание и ремонт в контролирана среда, съобразена с най-високите изисквания за качество.

Сервизите на Digitalen.bg се намират в Стара Загора, но работим с куриери и изпращаме до всяка точка на България.

Повече информация за това как се образува цената за смяна на дисплей и конкретни цени за някои модели телефони, можете да видите тук.

Смяна на предно стъкло за iPhone

Тук можете да намерите резервни предни стъкла за различни модели iPhone. Препоръчваме да се обърнете към нас за специализиран сервиз за смяна на стъкло iPhone, тъй като това е процес, който трудно може да бъде извършен от човек без опит в сферата. Стъклата за iPhone, които предлагаме са в различни варианти, според предпочитанията на клиента, с или без рамка, с или без OCA и поляризация. Обърнете се към нашия сервиз за съдействие при смяна на стъкло на iPhone.

Прочети повече за смяната на предно стъкло на Iphone тук.

Смяна на дисплей за Iphone

Нашата фирма, предлага бърза и качествена замяна на дисплей за Iphone.

Вижте как протича смяната на дисплей за Iphone за някои познати марки по-долу.

Смяна на дисплей Iphone 12 Pro Max

Смяна на дисплей Iphone 11

Смяна на задно стъкло за iPhone

Ние сменяме счупеното задно стъкло на всичко модели iPhone – смяна на задно стъкло iPhone 8, смяна на задно стъкло iPhone 8 Плус, смяна на задно стъкло iPhone X, смяна на задно стъкло iPhone XS, смяна на задно стъкло iPhone XR, смяна на задно стъкло iPhone XS Max, смяна на задно стъкло iPhone 11, смяна на задно стъкло iPhone 11 Pro, смяна на задно стъкло iPhone 11 Pro Max, смяна на задно стъкло iPhone 12, смяна на задно стъкло iPhone 12 Pro, смяна на задно стъкло iPhone 12 Pro Max, смяна на задно стъкло iPhone 12 Mini. Счупеното задно стъкло се отстранява прецизно с помощта на лазер и на негово място се поставя чисто ново стъкло.

Смяна на батерия за Samsung

Предлагаме смяна на батерия за всички модели Samsung, като този ремонт се извършва в рамките на няколко часа ако батерията е налична на склад. В другите случаи ще се наложи да поръчаме батерията и да я подменим на следващия работен ден. Подменяме батерии на Samsung за всички модели телефони. Ако имате надута батерия на своя смартфон, можете да се свържете с нас за цена на ремонта.

Смяна на предно стъкло за Samsung

Дигитален бг предлага необходимите части за ремонт на дисплей Samsung – по-точно смяна на счупено стъкло Samsung. Както и при другите модели, където стъклото е фабрично залепено за дисплея, смяната може да бъде извършена, само ако дисплеят е напълно здрав. Препоръчително е да бъде извършено от специализиран сервиз за смяна на стъкло Samsung.

Смяна на предно стъкло за Huawei

При спукано предно стъкло на телефон или таблет Huawei не е нужно да сменяте целия преден панел дисплей с тъчскрийн. Ако дисплеят е напълно здрав, можете да смените само стъклото. За тази операция е добре да се доверите на опитен сервиз за смяна на стъкло Huawei. Процесът не позволява да бъде извършен в домашни условия от неопитен техник. Свържете се с нас за цена за смяна на стъкло Huawei и нашите сътрудници ще ви дадат цялата необходима информация

Смяна на предно стъкло за Nokia

Ние можем да сменим напуканото предно стъкло на Вашата Nokia, стига дисплеят отдолу да е напълно здрав.

Смяна на предно стъкло за Xiaomi

Смяна на батерия Iphone

Вашата батерия издържа много по-малко от преди? Може би прегрява, или е надута? Ние можем да Ви я сменим! Вижте повече тук.

Смяна на Home бутона на iPhone

Повреден бутон на iPhone или iPad след удар или намокряне – свържете се с нас, ние ще решим проблема в нашият сервиз за телефони.

Смяна на вътрешни компоненти на Вашето мобилно устройство:

Във DIGITALEN.BG ще откриете най-широкото предлагане на резервни части за смартфони и таблети. Предлагаме оригинални LCD дисплеи и тъчскрийни, които доставяме в сервизни пакети така, както са получени от производителя. Освен дисплеи можете да намерите и други резервни части – батерии, платки за зареждане, модули за основна задна камера, предни камери, високоговорители, микрофони, слушалки, двойнозалепващи ленти за задни капаци или тъчскрийн, средни рамки, задни капаци за батерии и др. Предлагаме резервни части за смартфони, таблети, гейминг периферия, употребявана техника и много други. Освен оригинални резервни части ние предлагаме и OEM качествени резервни части. Батерии, сензорни екрани, лентови кабели, задни стъклени капаци, двустранни лепила и много други. Изгодните цени не са само за редовните ни клиенти.

Заповядайте на място в нашият сервиз за телефони за безплатна консултация!

Дигитален БГ / DIGITALEN.BG са сервизи и магазини, работещи с оригинални и висококачествени комплекти, дисплеи и тъчове за широка гама мобилни устройства. Направете запитване онлайн или заповядайте директно в нашият магазин и сервиз за телефони в Стара Загора на бул. Митрополит Методий Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски) и се възползвайте от сервизните услуги, които предлагаме.