Сервизни услуги

Ремонт на смартфони, компютри, лаптопи, таблети, компоненти и още. Сервизи и магзини в град Стара Загора.

ул. Кольо Ганчев 48

бул. Митрополит Методий Кусев 41 (с изглед на ул. Васил Левски)

Телефон за връзка: 0893 273 537

 

 

В нашите сервизи сме готови да решим проблемите Ви с богат набор от видове техника. Ние, екипът на Дигитал Сълюшънс Груп ООД (DIGITALEN.BG) се занимаваме с продажба и ремотни дейности на телефони, компютри, лаптопи, таблети, компоненти, бърз сервиз на монитори и телевизори, сервиз за PlayStation както и поправка на гейминг периферия. Сервизните услуги, които предлагаме се извършват в наши сервизи, от наши техници с богат опит в индустрията. При извършен ремонт от наш сервиз, диагностиката остава БЕЗПЛАТНА!

Работим с всички куриерски фирми в страната и приемаме експресни поръчки за най-разнообразни ремонти, като започнем от подмяна на дисплей за телефон, до поправка на букса за зареждане, подмяна на кондензатори, подмяна на матрица, почистване и инсталация на лаптопи и компютри, разкодиране на мобилни телефони, смяна на стъкла, подмяна на клавиатури за лаптоп, демонтаж, програмиране на чипове и монтажа им обратно върху платката, подяна на подсветки за телевизори и още.

Запитванията са безплатни и могат да се правят директно през формата ни за контакт, или на телефон: 0893 273 537 *включително и по Viber.

Стараем се да работим бързо, качествено и евтино, като имате възможност да изберете комбинация с 2 от трите възможности (: