Сглобяване и конфигуриране на настолен компютър

Сглобяване и конфигуриране на настолен компютър

Сглобяване и конфигуриране на настолен компютър. Ние от фирма “ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД, гр. Стара Загора, предлагаме цялостно асемблиране на работни станции, геймърски компютри както и компютри за домашна употреба (най-често за гледане на филми и сърфиране в интернет). Разполагаме с множество налични части, компютърни кутии, SSD дискове, дънни платки, захранване, процесори, рам памет, видео карти и всичко нужно за сглобяване на Вашата желана нова машина.

Как мога да поръчам моя нов компютър?

Можете да се свържете с нас както на телефон:

(+359) 893 273 537

Така и на адрес – Град Стара Загора, ул. Митрополит Методи Кусев 41, (изглед на ул. Васил Левски).

За да преминем към изготвяне на оферта специално за Вас, основните въпроси, на които трябва да ни отговорите са:

  • За какво ще желаете да използвате компютъра?
  • С какъв бюджет разполагате за сглобяването на машината?

Според това за какво ще се използва компютъра, винаги трябва да съобразим вложените компоненти да не надхвърлят прекалено нуждите Ви. Например ако сглобяваме настолен компютър за дете, което ще го използва само за учене, в никакъв случай няма да използваме най-новите и скъпи части, просто защото техният пълен капацитет няма как да бъде използван, а определено така могат да бъдат спестени доста пари. Другата страна на монетата е когато наш клиент желае да получи сериозна работна машина за видео обработка, 3D моделиране и т.н, тогава ние сме длъжни да проверим точно колко добра конфигурация ще е нужна и да изпълним точно това, което ще удовлетвори нуждите на клиента ни без никакъв компромис.

След направа на запитване към наш служител, ще получите своята оферта за Сглобяване и конфигуриране на настолен компютър в рамките на до 3 работни дни.

Всички компютърни конфигурации, които сглобяваме са НОВИ с ГАРАНЦИЯ на всички компоненти.

Можем по желание на клиента да инсталираме ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА по избор, както и всички нужни програми за работа с машината.