Изграждане на системи за видеонаблюдение в Стара Загора

Изграждане на системи за видеонаблюдение в Стара Загора

 

Видеонаблюдение в Стара Загора? Ние сме хората! 

“ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД е фирма, базирана в град Стара Загора, която изгражда цялостни системи за видеонаблюдение и сигурност. Фирмата има богат опит и работи с надеждни производители на охранително оборудване. Ние сме продали и монтирали множество високоефективни охранителни системи и се радваме на невероятната удовлетвореност сред своите клиенти.

Фирмата е специализирана в цялостното обслужване, продажба и монтаж на системи за видеонаблюдение. Работим предимно с марките Dahua И HikVision, като от скоро предлагаме и добри цени на марката TVT. Гаранцията за техниката, закупена и монтирана от нас е до 3 години за TVT и 2 години за Dahua и HikVision.

Предлага цялостни решения за проектирането и конструкцията на тези системи. Доставчик е на оборудване на организации в публичния и частния индустриален сектор.

Ако планирате да направите нещо добро за сигурността си и за сигурността на своите близки, ние от Digitalen.bg ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем. Ние проектираме, инсталираме и доставяме системи по поръчка, те могат да бъдат заявени и монтирани от самите Вас или инсталирани от нашите специалисти (според вашето желание и възможности).

Системите могат да бъдат жични и безжични, с опция за преглед от разстояние, детекция на движение, запис на звук и други. 

Как работим?

След телефонно обаждане от Ваша страна на номер 0893 273 537 или посещение в магазина ни, намиращ се в град Стара Загора, Бул. Митрополит Методий Кусев 41, ще уговорим БЕЗПЛАТНО посещение от нас на мястото, на което желаете да бъдат монтирани камери за видеонаблюдение.

След посещение от нас, ще Ви бъде изготвена специална оферта, съобразена с Вашите нужди и изисквания. След като офертата Ви допадне, всичко останало оставяте на нас, до момента, в който свържем Вашият мобилен телефон със системата и получите достъп до пряката видимост от всяка камера на своя екран!