Смяна на букса за зареждане

Смяна на букса за зареждане на всякакви устройства Leave a comment

Смяна на букса за зареждане на всякакви устройства в град Стара Загора. Бул. Митрополит Методий Кусев 41 с изглед на ул. Васил Левски.

Предлагаме ремонт и смяна на букса за зареждане на смартфони, таблети, лаптопи, колонки, слушалки и друга техника.

Разполагаме с богата гама от букси и шанса да намерим вашата и да я подменим в рамките на деня е висок. Обикновено цената на този тип ремонт варира между 30 и 70 лева. Според заетостта на техниците ни, може да се наложи да почакате до 2 работни дни.

Ремонт на букса
Подмяна на букса за зареждане на Xiaomi

Телефона Ви не зарежда? Буксата е счупена и кaбела за зареждане не влиза? Устройството зарежда само ако наклоним кабела? Всички тези са причини за да се наложи подмяна на букса на смартфона.

Предлагаме ремонт на букса за зареждане за iPhone, Ipad, Huawei, Samsung, Xiaomi, Nokia и др. Както и множество други разнообразни сервизни услуги за компютри, лаптопи, телефони, таблети, телевизори.

Ако желаете да направите този ремонт сами, но нямате умения и инструменти за целта, можете да закупите захранваща платка с букса за зареждане, директно от нас и да замените цялата платка, на която стои буксата. Така няма да се налага презапояване на нова букса за зареждане, което би било непосилна задача за повечето хора без подготовка, знания и оборудване.

Имаме и други резервни части за телефони и таблети, и можем да бъдем Вашия основен партньор при ремонтите. Обадете ни се на телефон: 0893 273 537

Вашият коментар