Смяна на батерия iphone

Смяна на батерия iphone е тема, която интересува почти всеки, собственик на марката известни смартфони.

Батерията на телефона ви вече не издържа толкова дълго, колкото преди? Вашият iPhone изключва ли се с повече от 1% оставащ заряд на батерията? Имате нужда от бързо и достъпно решение за смяна на батерията? Това е, което получавате в ДИГИТАЛЕН! 

Ако донесете устройството си на място, в повечето случаи ние ще сменим батерията ви в рамките само на 60 минути. (Оставаме си правото при заетост на техниците ни, ремонта да бъде извършен в рамките на до 2 работни дни).

Ако не сте от град Стара Загора и не можете да ни посетите на място, изпратете ни своя iPhone чрез всяка възможна куриерска услуга и ние ще сменим батерията и ще ви го изпратим обратно в същия ден, в който пристигне в нашия сервизен център.

Намираме се на улица Васил Левски 42.

Смяна на iphone батерия
Смяна на iphone батерия

Може ли батерията на iPhone да бъде ремонтирана?

Ако имате проблем с батерията на вашия iPhone, техниците на DIGITALEN са тук, за да ви помогнат. Не е нужно да си записвате час, просто посетете най-близкия до вас магазин DIGITALEN и ние ще направим диагностика на вашия iPhone, ще ви информираме за цената на ремонта и след това ще сменим батерията ви на място.

Кога трябва да сменя батерията на iPhone?

Батерията на вашия iPhone ще има нужда от подмяна, ако се изтощава по-бързо от обикновената или е подута, ако вашият iPhone не се зарежда или се изключва преди батерията да достигне 1%. Понякога дори изобщо не се включва. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да смените батерията си, когато здравето и достигне 85% и по-малко. За да проверите състоянието на батерията на вашето устройство, отидете в Настройки>Батерия>Изправност на батерията.

Колко време отнема смяната на батерията на iPhone?

Смяната на батерията отнема само 20-60 минути за всеки модел iPhone. Времето за ремонт може да бъде променено в случай на повишено натоварване поради посещението ви в някой от нашите сервизи. Във всеки случай винаги ще бъдете информирани за точното време за ремонт от нашите техници предварително.

Колко струва смяната на батерията на iPhone?

Цената на смяна на батерия iphone се определя основно от модела на iPhone, дали е нов или стар. ДИГИТАЛЕН предлага гаранция на ниска цена за ремонт на батерията на iPhone, за да гарантираме, че нашите клиенти получават най-доброто обслужване, налично на пазара. Смяната на батерията се добавя към цената на батерията. Обикновено услугата по замяна се таксува между 20 и 50 лева. Цените за наличните ни Iphone батерии, можете да разгледате тук.

Ремонтът на батерията на iPhone идва ли с гаранция?

Смяна на батерия iphone e е придружена от 3 месеца гаранция. По този начин ние декларираме на нашите клиенти, че в случай, че новата батерия се повреди след ремонта, ние поемаме пълна отговорност и я заменяме с нова резервна част без допълнителни разходи.

Какъв вид резервни части се използват при смяна на батерията на IPhone

С цел да осигурим най-качествените ремонти, ние винаги използваме висококачествени части. Ние никога не спираме да извършваме проучвания сред нашите доставчици и задълбочени тестове за оценка на качеството, за да имаме на наше разположение най-качествените резервни части за iPhone, които да използваме за устройствата на нашите клиенти.

Извършваме пълна гама от сервизни услуги за всички марки телефони, таблети, лаптопи, компютри и телевизори. Обслужваме цяла Старозагорска област както и работим с всички куриерски фирми в страната с клиенти от всички градове.

Извършваме смяна на батерия и сервиз за телефони от всички марки.