Smyana na displey iphone 11

Смяна на дисплей iphone 11 Leave a comment

Нека започнем с описание на процеса по смяна на дисплей на iPhone 11. Този процес е деликатен и трябва да се извършва с голяма прецизност. Ние в нашия сервиз за телефони имаме опит и умения за смяна на дисплей за iPhone 11, както и на други модели телефони.

Конкретно този клиент бе изключителен късметлия да хване техникът ни в добро настроение. Донесе Iphone 11 в 13ч. и получи обаждане в 14ч. да дойде за да вземе поправеният си телефон.

Разбира се, това няма как да е възможно ако не бяхме директни вносители на дисплеи за Iphone както на други резервни части. Експресно обслужване, без да се заплаща за такова. Това е чист късмет 🙂

Смяна на дисплей iphone 11

Първоначално, механикът разглежда телефона, за да установи какво е повредено и как може да бъде отстранено. След това се демонтира старият дисплей и се поставя новият.

нагряване на дисплей iphone 11

Тази процедура включва отстраняване на лепилото на стария дисплей, за да се отвори телефона без допълнителни щети. Прехвърлят се компоненти от стария дисплей на новия, след което се закача обратно към устройството.

Смяна на дисплей iphone 11 разлика

След като новият дисплей е поставен на мястото на стария, механикът проверява дали всички части на телефона са на място. След това телефонът се тества, за да се уверим, че всичко работи правилно.

Тестване на Iphone 11 След смяна на счупен дисплей

тестване на дисплей iphone 11

Всички наши механици имат опит и знания, за да осигурят, че Вашият iPhone 11 ще бъде поставен в добро състояние след смяната на дисплея. Ние използваме само качествени резервни части за телефони, които са съвместими с Вашето устройство. С това гарантираме, че то ще функционира безупречно след ремонта.

Ако сте изправени пред проблем с дисплея на Вашия iPhone 11, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще се погрижим за Вашият телефон и ще го върнем като нов.

Това бяха основните етапи от процеса по смяна на дисплея на iPhone 11.

Вижте още: “Смяна на Дисплей iphone 12 Pro Max в нашия сервиз”

Вашият коментар