смяна на дисплей на iPhone 12 Pro Max сравнение

Смяна на дисплей Iphone 12 Pro Max Leave a comment

Когато става въпрос за смяна на дисплей iPhone 12 Pro Max, това може да бъде много трудна задача. Но в сервиза ни за телефони знаем как да я изпълним успешно и бързо. В следващите редове ще ви разкажем какво е нужно да се направи, за да се замени дисплеят на този модел iPhone. Този ремонт бе извършен в рамките на същия работен ден, в който клиента ни остави устройството. Дисплеят, използван за ремонта бе доставен от нас и бе с качеството на Оригинален дисплей.

смяна на дисплей iPhone 12 Pro Max

Първо, трябва да се изключи телефона и да се премахнат всички бутони и винтове, които държат задната част на устройството. След това трябва да се използва специален инструмент, за да се разделят задната част и предната част на телефона. След като се разделят двата компонента, трябва да се откачи батерията от дъното на устройството.

смяна на дисплей iPhone 12 Pro Max

След това трябва да се откачи кабела, който свързва стария дисплей със съответната платка в телефона. След като кабелът е откачен, старият дисплей може да бъде свален от телефона. След това новият дисплей може да бъде поставен на мястото на стария, кабелът може да бъде свързан и всичко може да бъде сглобено обратно. Ако желаете да закупите нов дисплей за Iphone, ние можем да бъдем Вашият доверен доставчик.

откачане на дисплей iPhone 12 Pro Max

Накрая, трябва да се тества новият дисплей, за да се уверим, че всичко работи както трябва. Това включва тестове на дисплея, сензорите, звуковата система и други функции на устройството.

тестване на дисплей iPhone 12 Pro Max

Надяваме се, че тези инструкции ще ви бъдат полезни, ако имате нужда от смяна на дисплей на iPhone 12 Pro Max. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз за телефони. Ние сме готови да ви помогнем!

смяна на дисплей iPhone 12 Pro Max завършен

Вижте още: “Смяна на Дисплей iphone 11”

Вашият коментар