Смяна на дисплей цена

Смяна на дисплей цена ? Leave a comment

Един от най-често задаваните ни въпроси от наши клиенти е “смяна на дисплей цена?”

Изобщо обаче не е толкова лесно да се каже готова цена за смяна на дисплей за Вашият телефон. Причините са няколко и тук ще засегнем всяка една от тях.

Видове дисплеи за телефон

В България и по света, за един модел телефон, могат да бъдат закупени няколко различни нива на качество части при неговото ремонтиране. Дисплеите за телефони, които могат да бъдат използвани са различно качество, което варира и е видимо за клиента след поставяне на дисплея.

Възможно е поставяне на дисплей в комплект с нова рамка, като по този начин телефонът изглежда като нов и няма видими следи от разлепянето на стария дисплей и залепянето на новия върху старата рамка. Разбира се дали новият Ви дисплей ще бъде с рамка, или без, остава Ваш избор.

Гаранция за ремонт издаваме само при използване на оригинални резервни части с високо качество. При използване на евтин дисплей за телефон, не носим отговорност за неговата безупречна работа в бъдеще. Много често най-ниският клас дисплеи спират да работят неочаквано скоро след залепянето им.

Прочетете повече за видовете дисплеи за телефони в нашата, специално написана статия.

Препоръки

Съвета ни към всички Вас е да използване оригинални части и да държите в сервиза, в който ремонтират устройството Ви, също да използват такива. Ние сме професионален сервиз за телефони, намиращ се в град Стара Загора и можем да сменим Вашият счупен или повреден дисплей. Имаме богата гама от резервни части за Вашия телефон.

Разликата в цената на новия дисплей в комплект с рамка и без, също е малка, така че можете да си позволите 5-10% по-висока цена за ремонта, в името на страхотната крайна визия на устройството.

И така, вече разбрахме, че фиксирана цена за ремонт на устройство е трудно да се даде, но след като опишем някои подробности, това е възможно.

Тук ще оставим няколко от най-често търсените цени за смяна на дисплей на често срещани модели телефони. Всяка цена е за Оригинален дисплей + нова рамка, подмяната му и 3 месеца гаранция за ремонта.

Подчертаваме, че цените при използване на евтини дисплеи могат да бъдат драстично по-ниски от цените, изброени по-долу. Повечето конкуренти, обявили цени в интернет пространството, са фиксирали цените с най-ниско качество дисплеи!

Ако желаете специфична оферта за смяна на дисплей и искате да получите конкретна цена с оригинален или дисплей заместител, пишете ни през онлайн чата! Наш сътрудник ще Ви отговори с удоволствие.

Вижте как протича смяна на дисплей на Iphone 12 Pro Max от тук.

Вижте още някои стъпки от процеса по Смяна на дисплей iphone 11.

Вашият коментар