Смяна на клавиатура

Смяна на клавиатура на лаптоп

Смяна на клавиатура на лаптоп и причини за нея. Често по време на работа с лаптоп клавиатурата се замърсява и в нея влиза влага, което може да доведе до преждевременна повреда както на няколко клавиша на клавиатурата, така и на цялата клавиатура. Залепнали клавиши също са един от най-често срещаните проблеми, за които ни търсят наши клиенти.

В този случай нашият сервиз за електроника може да Ви предложи услугата по смяна на клавиатура на лаптоп. Обръщаме внимание, че различните модели лаптопи имат различен дизайн на клавиатурата и затова доставяме клавиатури по поръчка. Средно доставката отнема 1-4 работни дни. Цената за услугата по замяна на клавиатурата варира, според сложността на конкретния модел лаптоп. Можем да Ви ориентираме като кажем, че цената на услугата започва от около 30 лева и може да стигне до около 70 лв. (Цената не включва цената на клавиатурата).

Тъй като лаптопите с българска клавиатурна подредба не се доставят официално в Европа, можем да ви предложим български стикери на клавиатурата като опция. Стикерите са залепени отгоре на клавишите и вече съдържат български и английски шрифт.

Някои от внесените клавиатури в България, могат да имат кирилизация, но не всички!

Разгледайте всички наши сервизни услуги от този линк. Ако сте от град Стара Загора или околността, можете да ни посетите в нашият сервизен център, намиращ се на улица Васил Левски 42.

Също така можете да ни изпратите Вашата техника за ремонт и с всички куриерски фирми в страната. Наш техник ще я ремонтира и ще я изпратим обратно при Вас, във възможно най-бързи срокове.