zashto da nadstroite do SSD

ssd цена и струва ли си да я платите? Leave a comment

SSD Цена е цена, която всеки трябва да заплати, в името на това, което може да получи! Колкото по-зависими сме от нашите настолни и преносими компютри, толкова повече данни ще съдържат те. За да предотвратите загуба на данни, искате да сте сигурни, че съхранявате информацията си на надеждно устройство за съхранение. Надграждането до SSD има много предимства, които подобряват производителността на вашия компютър и защитават вашите данни.

КАКВО Е SSD?

SSD или Solid State Drive е вид твърд диск, който няма движещи се части. Подобно на флаш устройство, това е основно чипове и вериги вместо въртящи се плочи като традиционния твърд диск. SSD могат да се използват навсякъде, където може да се инсталира твърд диск HDD.

КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ НАДГРАЖДАНЕТО ДО SSD?

Надграждането от твърд диск или HDD до SSD може значително да подобри производителността на вашия компютър. Ето защо превключването може да бъде от полза за вашето устройство:

1. SSD СА БЪРЗИ И ЕФЕКТИВНИАнимиран човек, работещ във вътрешността на компютъра

SSD дисковете са известни със своята ефективност. Всеки елемент от данни може да бъде достъпен незабавно. Това е резултат от това как работи устройството. SSD дисковете работят с електрическа верига, а не с физически движещи се части, така че са много по-бързи. Благодарение на това няма да ви се налага да чакате толкова дълго, когато зареждате, стартирате приложения, изтегляте или извличате данни. SSD дисковете също така удължават живота на батерията на вашия компютър, защото използват по-малко енергия при работа.

2. SSD ДИСКОВЕТЕ СА НАДЕЖДНИ

Наред със скоростта, надеждността е едно от най-забележителните предимства на SSD. С други думи, те могат да продължат работа доста дълго време. Беше отбелязано, че при приблизителна дневна употреба на 50 GB на SSD, ще отнеме приблизително 12 години, преди да се износи.

3. ЖЕЛАНАТА SSD ЦЕНА Е ТУК

Solid State Drive дисковете също са сравнително евтини надстройки, които предлагат много повече функционалност и място за съхранение от техните колеги. Независимо дали използвате компютър Dell, Macbook Pro, Lenovo или Microsoft, надстройката няма да счупи машината.

КАК НАДГРАЖДАТЕ ОТ HDD КЪМ SSD?

С компютърните инструменти за отстраняване на неизправности процесът на преход от HDD към Solid State Drive е много прост. Потребителят може да остави машината си в нашият сервиз за компютри и ние ще сменим стария твърд диск с новия Solid State Drive и ще клонираме тяхната система, така че всичките им програми и данни да бъдат абсолютно същите на новото устройство.

КОЙ ТРЯБВА ДА ОБМИСЛИ НАДГРАЖДАНЕ?

Препотъчваме на всеки, който има настолен компютър или лаптоп с по-старо устройство, да обмисли надстройка. Въпреки това, ако вашият компютър е на повече от 5-7 години, може да е по-оптимално да закупите нова машина, вместо да инвестирате в надстройка. Например, ние предлгаме страхотнен избор от реновирани лаптопи с гаранция.

Обмисляте ли да изведете устройството си на следващото ниво? Посетете ни на място за отстраняване на компютърни проблеми в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.

Вашият коментар