Телефон втора ръка

Телефон втора ръка и правилен избор ли е за Вас? Leave a comment

Телефон втора ръка е един от продуктите, които ние продаваме в широки мащаби на своите клиенти. Дали си залужава да закупите употребяван телефон от нас? В следващите редове ще напишем всички ползи от покупката на реновиран смартфон.

Ползи при покупката на телефон втора ръка

Iphone SE 64GB – Употребяван смартфон

Гаранция

Получавате 3 или 6 месечна гаранция към всеки закупен телефон втора ръка от нас. 3 месеца гаранция е включена по подразбиране към всяко устройство. Налична е опция за доплащане на допълнителни 3 месеца гаранция на устройството, според неговата цена.

Собствен сервиз

Ние разполагаме със собствена сервизна база в град Стара Загора, намираща се на адрес: бул. Митрополит Методий Кусев 41. В нея извършваме ремонт на лаптопи, компютри, телефони, таблети, телевизори и широк спектър от сервизни услуги. Гаранцията, която издаваме се покрива изцяло от нас.

По-добра цена

Ако имате примерен бюджет 300 лева за да закупите телефон за себе си или Вашето дете, при покупката на реновиран телефон от нас, имате възможността да получите по-добър продукт, на по-ниска цена, спрямо новите на пазара. Кой не би желал бърз и стилен телефон, на по-добра цена. Като в много от случаите смартфоните, които предлагаме са без следи от употреба.

Покупка от ОЛХ?

Много от Вас са купували или купуват, или ще купят техника от платформа подобна или същата като olx. Друго наше предимство е именно това, че елиминираме нуждата от покупки на подобна техника през тази платформа, защото това крие големи рискове след себе си. Много е трудно да тествате всички функции на закупен телефон, когато го получавате в офисите на някоя от куриерските фирми в региона. Именно това е и причината, рискът да е толкова висок, когато закупувате телефон там.

Първо не получавате никаква гаранция, второ, нямате сигурността, че не са Ви изпратили дефектирало устройство с неизвестен проблем, който ще видите, чак когато се приберете у дома и тествате телефона на спокойствие.

Като извод ще кажем, че в общия случай е по-добре човек да закупи два употребявани телефона, отколкото един нов. Така ще е 100% сигурен, че каквото и да се случи, ще има резервен вариант 🙂

Вашият коментар