УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

“ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД  e регистрирано по законите на Република България, с ЕИК BG205265321, с адрес на управление Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, наричано по долу с името на сайта Digitalen.bg

Контакт за кореспонденция: 0893 273 537
Имейл: contact@digitalen.bg

 • Условия за ползване

Чрез достъп до 

Digitalen.bg

 сайт (“Сайт”), вие сте съгласни да бъдете обвързани от тези Правила и условия за ползване.

Вие не сте оторизиран и вие се съгласявате да не достъпвате или да използвате този сайт чрез използването на автоматизирани процеси, електронни процеси или да използвате връзка или части от всяка страница или част от този сайт, за целта или целите на използване на информацията, съдържаща се в този сайт по никакъв начин, който нарушава тези Условия за ползване или някое от правата на Digitalen.bg.

Информацията в този сайт се предоставя от Digitalen.bg

, за информационни цели и да ви даде възможност за закупуване на определени Digitalen.bg

 продукти онлайн.

Вие се съгласявате, че можете да използвате информацията, предоставена в този сайт само за законни цели.

Вие се съгласявате, че информацията в този сайт е изключителна собственост на Digitalen.bg

 и че разпространението или друго използване на тази информация, освен когато има изрично разрешение от тези Условия за ползване и като се използват във връзка с покупката от Digitalen.bg.

 • Законови норми и условия

Този сайт и неговото съдържание се предоставят от Digitalen.bg на база “както е” без никакви гаранции от какъвто и да е вид, нито изрични или косвени, както за функционирането на уебсайта или съдържание. За най-голяма степен, позволена от закона, Digitalen.bg се отказва от всякакви гаранции, изрични или подразбиращи се Digitalen.bg няма да носи отговорност за щети от всякакъв вид, произтичащи от използването или невъзможността да се използва този сайт, включително без ограничение, косвени, специални, наказателни, случайни, назидателни или последващи. Някои юрисдикции не позволяват изключването на закономерни или случайни щети и по-горе ограничения не могат да се отнасят за Вас. Digitalen.bg си запазва всички настоящи и бъдещи права и средства за защита, включително правото да прекрати достъпа ви до сайта, по свое усмотрение, ако нарушите някое от Общите условия за ползване от време на време.

1. Настоящите Общи условия могат да бъдат преразгледани и обновени по всяко време от страна на “ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД едностранно, без да уведомява за това потребителя. Ползвайки сайта Digitalen.bg, Вие изрично се съгласявате с направените промени.
2. В случай, че някое от условията на Настоящите общи условия за ползване на сайта стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част от Общите условия остава в сила.
3. По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България
4. За допълнителна информация можете да се позовете към Закона за защита на потребителите ТУК.
5. При необходимост от решаване на потребителски спорове, можете да използвате следната онлайн платформа ТУК.

 •    Условия за ползване

При достъп до уеб страницата на Digitalen.bg вие сте съгласни да бъдете обвързани от следните Правила и условия за ползване
Вие се съгласявате, че информацията в този сайт е собственост на Digitalen.bg и че разпространението или друго използване на тази информация, освен когато има изрично разрешение от тези Условия за ползване и като се използват във връзка с покупката от Digitalen.bg

 • Отговорности:

Въпреки че Digitalen.bg се стреми непрекъснато да актуализира сайта, Digitalen.bg не гарантира, че наличната информация на сайта е точна, пълна, актуална. Digitalen.bg не носи отговорност за печатни грешки. Информация за цена и наличност е предмет на промяна без предизвестие.

 • Информация за доставка

Към настоящия момент доставяме само за вътрешния пазар с куриерска фирма “СПИДИ”

– доставката за страната се извършва чрез куриер, по обявени тарифи. Всяка доставка се изчислява индидвидуално, в зависимост от теглото на пратката.

– доставки се извършват само след устно потвърждение от клиента – важно е при регистрацията да посочите актуален телефонен номер

– не се извършват доставки в неделя и по време на официални празници.

 • Време за доставка

Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно, а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник. Но, в зависимост от това,че използваме различни доставчици, от различни точки на света, доставката определени артикули може да се забави от  2- 4 дни.

 • Върнати количества, размени стоки

Благодарим Ви, че поръчвате от Digitalen.bg. Ние знаем, че ще бъдете доволни от вашата стока. Ако имате нужда да се върне стоката по някаква причина, тогава е важно да следвате процедурата, описана по-долу. Ние гарантираме, че ще харесате това, което купувате, като предлагаме до 14 дни за възстановяване, връщане или заменяне.

 • ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ / Връщане

Вие трябва да ни информирате на електронната ни поща contact@digitalen.bg в 14 дневен срок, ако имате намерение да върнете или замените.
Трябва да се посочат елементите, които бихте искали да се върне и причината за връщането.
Разходите за доставка не се възстановяват. Наред с всички други такси, наложени от нашите превозвачи.
Стоката за връщане трябва да е в оригинала опаковка, в неизползвано състояние. 

Независимо от причината за връщане, Вие трябва да направите рекламация през сайта за да получите уникален номер с който да върнете пратката си след нашето потвърждение. Задължително всички рекламации трябва да бъдат направени от поръчителя. Когато вашата рекламация бъде приета тя трябва да бъде върната от същия клиент.

 • Дефекти

Дефекти са изключително редки, поради високото качество на производствения процес. Все пак, ако смятате, че е дефектен продукта, който сте получили:
Не използвайте продукта!!! Веднага след като продуктът се използва, той вече не подлежи на връщане по тази точка.
Направете ясни макро снимки на дефекта и направете рекламация и се обадете на тел. 0893 273 537
Ние ще организираме начина на връщане на стоката.

 1. 1 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.При желание за връщане на продукт, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.
 2. Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Спиди. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 
 3. Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

  Продукти ползвани по тялото ви, неподлежи на подмяна

  ——————————————————————————

Регламент за защита на данните

Ние в Digitalen.bg се отнасяме много сериозно към защитата на Вашите лични данни и стриктно се придържаме към разпоредбите на Закона за защита на данните. На този сайт ние събираме лични данни единствено до технически необходимата степен. При никакви обстоятелства не продаваме или предаваме събраните данни на трети лица по други причини.(изключение е куриерска фирма Спиди която изисква вашите данни с цел доставка на поръчката Ви.)
Следващото обяснение представя начина, по който гарантираме тази защита, и какъв тип данни се събират и за каква цел.

Обработка на данни, ориентирани към използването

Когато отворите нашия сайт, автоматично се записва следната обща техническа информация: вида на уеб браузъра, използваната операционна система, името на домейна на Вашия Интернет доставчик и друга подобна информация. Това е информация, която категорично не дава възможност за никакви заключения относно Вашата самоличност. Може да се възрази по всяко време срещу този вид събиране и съхраняване на данни в бъдеще.

Какви данни събираме когато използвате нашите услуги:

Обичайно, събираме следните данни:

 • Вашите имена;
 • Потребителско име;
 • Парола;
 • Мобилен телефон;
 • Адрес на електронна поща;
 • Град;
 • Адрес за физическа доставка – при електронна търговия;
 • Данни за кореспонденция с Вас – при електронна търговия;
 • Номер на банкова сметка – при електронна търговия.

Данни, събирани чрез наблюдения

За всички посетители ние и доставчиците на използваните от нас инструменти, обичайно събираме следните данни за Вас:

 • IP адреса, от който правите посещението;
 • Идентификатор на браузъра Ви;
 • Идентификатор на мобилното Ви устройството;
 • Несъдържащ лични данни Ваш идентификатор;
 • История на поведението Ви – посетени страници, време прекарано на тях, закупени продукти и други;
 • Поведение спрямо съдържанието на сайта/мобилната апликация – навигация, използвани интерфейсни елементи, време на престой;
 • Вашите търсения;
 • Поведение спрямо сервираните Ви реклами – какви и колко реклами са сервирани; къде са сервирани; видени реклами; реализирани кликове, пропуснати реклами и други;

Обработване на лични данни

При регистрация и/или попълване на необходимата информация в страницата за създаване на поръчка в това число име, адрес, адрес на електронна поща и телефонен номер, обработването ѝ подлежи на специални разпоредби и може да извърши само с предварителното Ви съгласие. В тази връзка, ние ще използваме Вашите данни единствено, за да подготвим, изпратим и доставим поръчаните от вас продукти през сайта www.Digitalen.bg. Данните Ви ще бъдат предоставени на куриерска фирма СПИДИ АД с цел доставка на пратката Ви. Данните събрани от вас ще бъдат използвани само и единствено за придвижване и доставка на пратката ви, като уведомяване по имейл за статуса на поръчката ви както и за известяване при възникнал проблем. Данните ви ще бъдат използвани за рекламни цели на познати от вас вече продукти. При желание да изтриете или редактирате личните ви данни може да го направите по всяко време като влезнете в акаунта си и ръчно изберете информацията която желаете да промените/изтриете или да ни пишете на имейл: contact@digitalen.bg както и на тел: 0893 273 537.

СЛЕД УСПЕШНО НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА, НИЕ ЩЕ ИЗПРАТИМ СМС СЪОБЩЕНИЕ ЗА НОВИ ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ОТСТЪПКИ КОИТО ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА СЛЕДВАЩА ВАША ПОКУПКА.
КАКВИ СА ПРАВАТА ВИ ВЪВ ВРЪЗКА С ЛИЧНИТЕ ДАННИ:

 •  
 • Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни;
 • Да поискате коригиране или допълване на данните Ви при констатирана неточност чрез писмено заявление, отправено до нас;
 • Право на достъп до личните Ви данни;
 • Право на ограничаване обработването на личните Ви данни;
 • Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни;
 • Правото на преносимост на данните;
 • Право да поискате изтриване на личните Ви данни, които се обработват незаконосъобразно или с отпаднало правно основание (оттеглено съгласие, изпълнена първоначална цел, за която са били събрани и др.);
 • Право да поискате от Администратора на личните Ви данни да уведомите третите лица, на които Администраторът е предоставил Вашите данни, по отношение на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на личните данни.
 • Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни.

Използване на социални приставки

Facebook


Нашият уебсайт използва разширения за споделяне в социалните медии (плъгини) на социалната мрежа Facebook.com, която се управлява от Facebook Inc., Пало Алто, САЩ (“Facebook”). Приставките са обозначени с логото на Facebook.

Когато посетите нашите уебсайтове, първоначално тези приставки са деактивирани. Те се активират само след като натиснете съответния бутон. Това активиране установява връзка с Facebook и така се декларира Вашето съгласие да бъдат предавани към Facebook. Ако сте вписани във Facebook, Facebook може да свърже посещението Ви с Вашия профил. Ако натиснете въпросния бутон, съответната информация се предава директно на Facebook чрез Вашия браузър и се обработва там.

За информация относно обхвата и целта на събирането на данни, по-нататъшната им обработка и използване от Facebook, както и относно Вашите права и настройките, които можете да конфигурирате, да се защитите личните си данни, се запознайте с Изявлението на Facebook за защита на данните [връзка].

Ако не желаете Facebook да събира данни за Вас чрез нашия уебсайт, трябва да излезете от своя профил във Facebook преди да посетите нашия сайт.

YouTube


Нашият сайт използва YouTube видео платформа, която се управлява от YouTube LLC, 901 Cherry Ave. Сан Бруно, Калифорния, CA 94066, САЩ. YouTube е платформа, която позволява възпроизвеждането на аудио и видео файлове.

Когато посетите страница на нашия уебсайт, интегрираният YouTube плеър установява връзка с YouTube,  за да се осигури техническото предаване на видео или аудио файлa.  Когато се установи връзката с YouTube, се предават данни към YouTube.

За информация относно обхвата и целта на събирането на данни, по-нататъшната им обработка и използване от YouTube, както и относно Вашите права и настройките, които можете да конфигурирате, да се защитите личните си данни, се запознайте с Известието на YouTube за защита на данните [връзка].