Възможно е да видим “Call of Duty” за “Nintendo Switch” Leave a comment

Само преди няколко дни последният шутър от франчайза “Call of Duty” вече стана наличен за феновете на “Xbox”. Но, вероятно и почитателите на конзолата “Nintendo” тайничко си мечтаят и до тях да достигне новият шутър.

Е, може би скоро желанието ще им се сбъдне.

Това става ясно от изявлението на директора на гейминг дивизията на “Xbox” Фил Спенсър.

Той коментира, че след сделката между “Microsoft” и “Activision Blizzard” е възможно “Call of Duty” да стане наличен за всички платформи без ограничения подобно на “Minecraft”.

Това се случва само няколко месеца, след изявлението му, че “Call of Duty” ще бъде достъпен ексклузивно за “PlayStation”. С това той разсея опасенията на феновете на конкурентната на “Xbox” конзола, че играта ще бъде ограничена само до продукта на “Microsoft”. По този начин “Microsoft” ще продължи да предлага легендарни заглавия от каталога на “Activision Blizzard” за потребители си и то без ограничения.

Но, заяви, че за да се случи това, първо трябва да бъде одобрена сделката между “Microsoft” и “Activision Blizzard”. След това издателството ще се ангажира да конфигурира новите си продукти и за останалите конзоли, визирайки именно бъдещото поколение “Nintendo Switch”.

Вашият коментар