Xiaomi и Leica работят по съвместен проект Leave a comment

        През последните месеци компанията “Xiaomi” привлича все повече вниманието към себе си с премиум продуктите си. Марката е особено любима на европейските протребители, които търсят качество на разумна цена. А това се оказва успешната бизнес формула за компанията. Затова дойде ред и на новият флагман – Xiaomi 12 Ultra.

          Компанията обединява сили с един от лидерите в областта на фотографията, “Leica”, за да предложи на потребителите продукт с несравними фотографски характеристики. Очакванията на технологичните фенове са, че новият продукт от серията “Xiaomi“ ще бъде задвижван с последният флагмански чип “Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1”. По отношение на камерата може би ще видим първата истинска 50MP камера, но това са само слухове, като се спекулира между 1 и 3 брой подобни камери в задната част.

       От “Leica” имат богат опит от работата си с предходния бранд “Huawei”, така, че се надяваме и тук камерата да съответства на топ продукт от портфолиото “Xiaomi“.

         От двете компании заявяват в общо съобщение, че чрез бъдещето си сътрудничество, потребителите ще имат възможност да се насладят на най-качествените изображения. Нещо, което е съвсем естествено за висок клас фотоапарат за професионалисти, но рядко може да се види в смартфон от ново поколение.

Вашият коментар