За 2023 година “Motorola” планира два нови смартфона Leave a comment

През август “Motorola” Razr дебютира в Китай, гарантирайки мощност, благодарение на новото поколение мобилни графични процесори “Snapdragon 8+ Gen 1”. Сега в Мрежата изтекоха нови данни, според който от компанията-майка “Motorola” планират през 2023 година да пуснат на пазара на два нови модела “Motorola” Razr 2023. Те ще бъдат сгъваеми и ще носят кодовите имена „Juno“ и „Venus“.

Повече информация има за базовият модел „Juno“. Освен, че ще бъде захранван с чипа “Snapdragon 8+ Gen 1”, дисплеят ще предлага честота на опресняване от 144Hz. Паметта ще е 8 GB + 128 GB памет. Все още обаче няма никаква информация кога въпросните модели ще бъдат налични за глобалните пазари или на каква цена.

Към момента в Китай се предлага предходният сгъваем с капаче флагман “Motorola” Razr 2022. Той разполага с 6,7-инчов сгъваем OLED основен дисплей със 144Hz честота на опресняване. Има и втори с 2,7-инчов OLED вторичен дисплей с капак, който позволява достъп до известия. Разполага с 50-мегапикселова двойна задна камера с оптична стабилизация на изображението (OIS) и селфи камера от 32-мегапикселова селфи камера, която е разположена в централната част на дисплея.

Сгъваемият смартфон от “Motorola” се захранва от чипа “Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1”. Той се предлага за 5 999 CNY (приблизително 70 000 рупии) за базовия вариант с 8 GB + 128 GB памет. Батерията му е 3500mAh с поддръжка за 33W бързо зареждане. За перфектният звук се грижат високоговорители с “Dolby Atmos” и 3 микрофона.

И за този модел няма информация, подобно на по-горе изброените дали ще имат световна премиера в Европа или САЩ.

Вашият коментар